«​Βαγγέλης Γερμανός &  Σαλίνα Γαβαλά» 
στη Πάτρα

Θέατρο Πάνθεον
(Πάτρα)

 
Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:00

Κλειστε εισιτηρια

Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά 
τη Σαλίνα Γαβαλά 
σε μία μουσική κρουαζιέρα συναισθημάτων, 
με μια βαλίτσα τραγούδια 
για δυο κιθάρες και δυο φωνές!

Ο Βαγγέλης Γερμανός με την μακρόχρονη πορεία του και τραγούδια σαν καλοκαιρινό αεράκι, συναντά το πάθος και τη θεατρικότητα της Σαλίνας Γαβαλά και μας προσκαλούν σε μια ακουστική και ατμοσφαιρική συναυλία με δυο κιθάρες και δυο φωνές!

Ένα ταξίδι στο χρόνο με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουν Ανατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, χαρά και συγκίνηση!

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο τροβαδούρος της εφηβείας μας, ακολουθώντας μια διαδρομή από τα θρυλικά «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια» μας πάει «Κρουαζιέρα» σε μια θάλασσα από υπέροχα τραγούδια του, όπως τα «Σε θέλω», «Κηπουρός», «Απόκληρος», «Μπανιέρα», «Η σημαδούρα», «Δραπέτης», «Γόησσα», «Σκλάβος σου για πάντα» και πολλά άλλα!  

Η Σαλίνα Γαβαλά, μια από τις πιο δυνατές παρουσίες στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού, έχει στις αποσκευές της  δύο προσωπικά album με τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως «Το επόμενο μου δάκρυ» «Μόνο οι γενναίοι» , «ο άνθρωπος» και το πιο πρόσφατο «ΕΛΑ», πολλές συνεργασίες με σημαντικούς τραγουδιστές και δημιουργούς, τις δικές της μουσικοθεατρικές παραστάσεις αυτοβελτίωσης αλλά και τραγούδια που νιώθει σχεδόν δικά της όπως τη «Φαίδρα» που ξεχώρισε μέσα από τις ερμηνείες της στην «Όμορφη πόλη» που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης  αλλά και στο Ηρώδειο.

Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τη Σαλίνα Γαβαλά σε μία μουσική κρουαζιέρα συναισθημάτων, με μια βαλίτσα τραγούδια για δυο κιθάρες και δυο φωνές!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : GUITAR GALAXY PRODUCTIONS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6907681389


     Θέατρο Πάνθεον 

     Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:00


    Προπώληση : 

  • 1) Ταμείο Θεάτρου Πάνθεον : τηλ 2610 325778
  • 2) Βιβλιοπωλείο ''η γωνιά του βιβλίου'' (Αγίου Νικολάου 32, τηλ :2610 223688)
  • 3) Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
  • 4) Ηλεκτρονικά στο : https://www.more.com/music/baggelis-germanos-salina-gabala-patra/

Δείτε το video trailer